El Parc Taulí torna a obrir el Frontal Gran Via

tauli

Davant la complicada situació actual, el Parc Taulí ha tornat a obrir el Frontal Gran Via, amb 30 llits a disposició dels pacients COVID crítics (18 llits d’UCI i 12 Semicrítics).

Aquesta acció també permet recuperar altres 16 llits per a pacients d’hospitalització convencional, concretament a la planta de Cardiologia i Pneumologia.  Des de l’inici de la pandèmia, i fins ara, un total de 580 pacients Crítics COVID han estat atesos a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del Parc Taulí, a més a més dels pacients Semicrítics COVID, que són atesos pels professionals del Servei de Pneumologia (Unitat de Cures Intermitges Respiratòries). “Seguim treballant per oferir la millor resposta a tots els nostres pacients, i agraïm la complicitat ciutadana per fer front a aquesta pandèmia”, asseguren des del centre hospitalari.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?