El Parc Taulí estrena nou espai per a les consultes externes i l’hospital de dia de pediatria

WhatsApp Image 2023-07-10 at 09.23.43

El Parc Taulí ha estrenat el nou espai per a les consultes externes i l’hospital de dia de pediatria. Ara, l’atenció pediàtrica es realitzarà en un espai dedicat, únicament, a l’assistència dels infants i dels adolescents, ubicat al costat del Centre Quirúrgic Ambulatori (CQA) i del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

El nou espai de 1.200m2, dedicat a l’atenció ambulatòria pediàtrica, tindrà 35 consultoris, durant els primers dies estaran en funcionament 27. L’hospital de dia tindrà 5 habitacions i una sala compartida amb 6 zones individuals on es realitzaran diferents proves diagnòstiques i terapèutiques.

Aquest canvi d’ubicació forma part del pla estratègic del Parc Taulí per millorar l’assistència als pacients i posicionar l’hospital com a centre especialitzat i de referència en pediatria a Catalunya.

El director del servei de medicina pediàtrica, Luís Renter, ha destacat “l’ús exclusiu per a l’atenció pediàtrica” de les noves instal·lacions. “Fem un pas més endavant per diferenciar els espais pediàtrics i d’adults per millorar l’assistència i l’entorn, tant per als nens i les nenes i els seus familiars, com per als professionals”, ha insistit.

En aquestes noves consultes també s’atendran alguns dels pacients complexos crònics pediàtrics. Així com visites per l’equip d’infermeria pediàtrica i d’educació nutricional i diabetològica.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?