El Parc Taulí distingit amb el Premio Hospitales TOP 20 per la seva àrea de pediatria i per l’atenció al pacient crític

WhatsApp Image 2023-10-30 at 11.45.16(3)

El Parc Taulí ha estat distingit amb el Premio TOP20 en la categoria d’àrea de pediatria pel seu Servei de Medicina Pediàtrica i en la categoria d’atenció al pacient crític pel seu Servei de Medicina Intensiva.

El director del Servei de Medicina Pediàtrica, Luís Renter, i la cap de secció del Servei de Medicina Intensiva, Marina Garcia de Acilu, han recollit els premis en representació dels professionals assistencials que hi treballen i que han fet possible aconseguir aquest premi.

En aquesta edició s’havia introduït per primera vegada l’àrea de pediatria com a unitat per avaluar.

Els premis TOP 20 els convoca l’empresa en estudis de mercat sanitari IQVIA i distingeix als centres que presenten els millors indicadors de qualitat, bon funcionament, eficiència i bones pràctiques sanitàries. Aquest programa de reconeixements està basat en indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària i en els quals participen hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?