El Parc Esportiu Municipal Guiera renova la seva sala de fitness

Renovació de les màquines del gimnàs Guiera / F. Ajuntament MC (NP)

La sala de fitness del Parc Esportiu Municipal Guiera s’ha renovat per complert. Des del Servei d’Esports s’ha dut a terme una inversió de 120.000 euros que ha permès la renovació de la maquinària. També s’ha dut a terme un redisseny de la sala agrupant els aparells per grups musculars i deixant una zona d’estiraments i relaxació més gran que la que hi havia fins ara.

S’ha renovat tot l’aparell cardiovascular amb l’adquisició de 3 bicicletes, 5 bicicletes reclinades, 6 el·líptiques i 8 cintes. A més, tant les el·líptiques com les cintes tenen una pantalla de TV amb internet i permet a les persones usuàries connectar-se.

També s’han renovat tots els aparells de pes lliure (bancs, multipower, suports, discos i barres), passant a una tipologia olímpica. Aquesta és més segura i evita els accidents més freqüents a l’hora de posar els segurs a les barres. També s’ha canviat la politja doble per una més completa i moderna i s’ha instal·lat una estructura funcional que actualitza la sala i permet dur a terme uns entrenaments més funcionals i integrals.

D’altra banda, s’ha substituït el terra de la zona de pes lliure per un de cautxú reciclat que absorbeix millor els impactes i el fa més silenciós. El terra retirat de la sala s’ha aprofitat per protegir la politja doble.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?