El Parc del Turonet acull la gran festa del comerç local

WhatsApp Image 2023-09-16 at 09.48.24(1)

Cita important per al comerç local aquest diumenge (de 10 a 20 hores) al Parc del Turonet amb la Festa del Comerç organitzada per Cerdanyola Comerç i Serveis.

Gimcana per a gossos i sorteig d’una panera

Carpes, música, menjar i begudes, actuacions i sorteig. Entre tot el programa de la jornada festiva una de les novetats d’aquesta edició serà la gimcana per a gossos i amos, que es farà a partir de les 10 hores. A més, enguany els visitants de la Festa del Comerç podran guanyar una panera amb productes dels comerços participants. Les butlletes les repartiran els mateixos socis en les seves carpes i el sorteig es farà a les 18.30 hores, amb la condició imprescindible que la persona guanyadora sigui present a la fira en aquell moment.

Xavi Olivé: “El comerç local està patint una situació molt complicada”

“En general aquí i a Catalunya el comerç local està patint una situació molt complicada”, valorava Olivé, que demanava a l’Ajuntament que redobli les forces per apostar pel comerç local: “Tenim problemes de mobilitat i d’urbanisme i se solucionen s’afavorirà el comerç local”. En aquest sentit, apuntava que el comerç local també té un greu problema de manca de relleu generacional als comerços. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, agraïa la tasca de l’associació i ha engrescat la ciutadania a assistir-hi. “Seguim apostant i treballant per la promoció del comerç local, que forma part de l’ADN de la ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?