El Parc de l’Alba, finalista als premis World-Class District

WhatsApp Image 2023-09-27 at 08.29.33

Les organitzacions i professionals que lideren el sector immobiliari van tornar a ser reconeguts a la segona edició de The District, la fira immobiliària que es va celebrar a Barcelona del 20 al 22 de setembre.

Els World-Class District Awards van premiar cinc categories que tenen en comú la intenció de reforçar les noves apostes immobiliàries. Entre aquestes, el Parc de l’Alba va ser finalista a la categoria ‘Millor Destinació d’Inversió Immobiliària’, premi que valora els territoris que desenvolupen polítiques per oferir un ecosistema legal, econòmic i social pròsper amb l’objectiu d’atraure i promoure projectes i operacions immobiliàries.

La regidora de Planificació Urbanística, Eulàlia Mimó, va recollir la distinció de finalista d’aquest premi al projecte del Parc de l’Alba, el major desenvolupament urbà en curs de Catalunya situat a l’àrea Metropolitana de Barcelona. En les 400 Ha del Parc de l’Alba es construiran 5.377 nous habitatges, el 50% d’aquests de protecció pública, i 1.565.150 m² es destinaran a activitats innovadores i d’alt valor econòmic. Situat en un entorn estratègic que acull la infraestructura de recerca més potent del sud d’Europa, el Sincrotró Alba.

D’entre els tres finalistes, el guanyador va ser per a Newdock Fahala, pel seu “esforç” per assolir la certificació LEED Platino, i les implicacions que això ha tingut en sostenibilitat, eficiència i benestar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?