El pont del Remei s’obre a la ciutadania

ccbca3752adf58a776d876d7a7de9edc

Tot i que ja feia uns dies que era utilitzat pels vianants, el nou pont del Remei es va obrir també als vehicles ahir dimecres. “Aquest pont  millorarà la connectivitat entre els barris de La Farigola  i Sant Martí-Xarau”, destacava l’alcaldessa Carme Carmona durant la inauguració. Acompanyada per una delegació municipal i veïns dels dos barris, Carmona assegura que el nou pont reforça el paper del riu Sec com a “eix vertebrador” de la ciutat i millora la mobilitat de la ciutadania.

Les obres, adjudicades a la Constructora de Calaf, tenen un pressupost d’1.406.637 euros. El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) aporta un 50% en el marc del Programa Operatiu Regional de Catalunya 2007 – 2013, dins l’eix de desenvolupament local i urbà, a través de la Iniciativa Urbana (URBAN). L’altre 50% l’assumeix l’Ajuntament amb recursos econòmics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?