El nou govern municipal de Compromís s’estructura en dues grans àrees

25da67824c9f1869e8ef3eacb5d2ced0

Finalment el nou govern municipal serà un govern a cinc. Integrat pels cinc regidors del Compromís per Cerdanyola, que tindran dedicació exclusiva, i estructurat en dues grans àrees -l’Àrea de Desenvolupament Municipal i Institucional i l’Àrea de Desenvolupament Social i Territorial- el nou govern “neix amb l’objectiu d’impulsar un canvi a la ciutat”, remarcava l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà. “Aquest govern neix només amb cinc membres, però no és la nostra intenció continuar sent cinc i emplaçem a ERC a sumar-se a aquest govern perquè si realment volem un  canvi molt a fons a la ciutat com més forces tinguem més fàcil serà que puguem fer aquest canvi”, apuntava el nou batlle del municipi.

El cartipàs municipal està encapçalat per Escolà, responsable de la Coordinació Institucional i que també assumeix les regidories de Treball i Promoció Econòmica, Participació i Relacions Institucionals. L’Àrea de Desenvolupament Municipal i Institucional està coordinada pels regidors Contxi Haro i Maurici Jaumandreu. La primera serà la responsable d’Esports, Organització i Recursos Humans, Patrimoni i Arxiu, Espai Públic, OAC i Seguretat Ciutadana. Per la seva banda, Jaumandreu serà el regidor responsable de Serveis Municipals, Finances, Contractació i Compres, Sistemes d’Informació i Comunicació. L’altra gran àrea de govern,  la de Desenvolupament Social i Territorial, està coordinada per Elvi Vila i Ivan González. Vila és la regidora d’Educació, Cultura, Salut Pública, Polítiques intergeneracionals, Igualtat -es vol començar a treballar en l’àmbit de LGBTI-, Cooperació i Solidaritat. I Ivan González serà el regidor de Serveis Socials, Habitatge, Urbanisme, Obres Públiques, Medi Ambient, Transport públic i Mobilitat.

“Hem estat treballant per poder assolir un acord amb ERC, de moment no ha estat possible”, explicava l’alcalde, que assegurava que si finalment els republicans entren al govern, Compromís està disposat a parlar de l’estructura, però “sempre mantenint la intenció de treballar en equip i des de la correponsabilitat, formant un govern de nou persones i no de dos grups polítics”. Per a Escolà “ara no és el moment de l’estructura organitzativa de l’Ajuntament”, ja que, en aquesta línia, el govern vol “iniciar un procés de diagnòstic amb el conjunt de la plantilla municipal”.

RESPOSTA AL PSC
Durant la presentació del cartipàs a la premsa, el nou alcalde negava que Cerdanyola hagi estat dies sense direcció política, com havia denunciat el PSC mitjançant un comunicat de premsa. “S’ha estat treballant per a la ciutat i visitant tots els departaments del consistori i mantenint reunions amb treballadors municipals, als quals considerem peça fonamental del canvi que demana la ciutat”, defensava Escolà.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?