El nou carril bici de Francesc Layret es millorarà

PXL_20220720_061556893

S’ha detectat que calen millores i arranjaments al carril bici de Francesc Layret i l’Ajuntament i ha demanat una revisió tècnica per millorar la proposta actual. “Les pilones actuals són poc amables i el que es farà es posar unes pilones baixes i col·locades més endins per facilitar el gir. També estem treballant la possibilitat d’una zona de càrrega i descàrrega al carrer Foment, explicava la regidora de Mobilitat, Glòria Urbano en el torn de precs i preguntes de l’últim ple municipal. “Ens va sobtar que ningú parlés amb els comerciants per veure com els afecta. Contempleu també fer descàrrega al carrer Ave Maria com proposen els comerciants?”, demanava Joan Sánchez (Junts). “Ens desaconsellen fer càrrega i descàrrega a Ave Maria perquè és un carrer que es talla en horari escolar i també perquè els vehicles haurien de creuar carretera i carril bici per descarregar”, responia Urbano.

Dos dies abans de l’anunci de millores per part de l’Ajuntament, Cerdanyola Comerç i Serveis va fer públic el seu malestar per la manera com s’ha implantat el carril bici al carrer de Francesc Layret. “Sense informar ni el veïnat ni, per descomptat els comerços de l’entorn. Així és com una bona notícia s’espatlla”, asseguren. Des de l’associació es recorda que els comerços i molts dels residents de la zona ja havien de fer les seves càrregues i descàrregues de forma precària i perillosa -ocupant un dels dos carrils de circulació- i ara ja no es podrà dur a terme aquesta operació. Com a mesura urgent, demanen a l’Ajuntament que habiliti places de càrrega i descàrrega al carrer de l’Ave Maria i al carrer del Foment. L’entitat assegura que dona suport a totes les iniciatives destinades a assolir una mobilitat sostenible, “però sempre comptant, o com a mínim informant d’aquestes iniciatives, per tal de tenir totes les opinions i recollir propostes dels afectats”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?