El nou aparcament del mercat de Fontetes comença a funcionar

WhatsApp Image 2024-03-11 at 11.15.42(1)

El nou pàrquing del Mercat de les Fontetes ja està operatiu per als seus clients. El nou servei, que disposa de 24 places d’estacionament, té l’entrada i sortida pel carrer Pineda i serà gratuït per als clients (els paradistes donaran tiquets de 2 hores d’estacionament).

“El pàrquing és fruit del treball de moltes persones”, assegurava l’alcalde Carlos Cordón durant la inauguració oficial amb un vermut popular. També apuntava que “és un servei molt necessari per a un mercat d’excel·lència i per continuar potenciant el comerç de proximitat”.

Per als paradistes la inauguració va ser un moment molt especial. “Portàvem més de 30 anys demanant aquest aparcament. Per a nosaltres era una prioritat per poder tenir un mercat actual i amb un projecte de futur”, valorava el president de la Junta de Paradistes del Mercat de Fontetes, Julià Puig, que agraïa al batlle que complís amb la paraula que va donar als paradistes quan va arribar al govern.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?