El Nadal ja es respira a Cerdanyola

a6026d97db0c19ba76f2c5c141efd324

L’enllumenat, la fira de Nadal i la pista de gel conformen l’ambient nadalenc

La cua que s’esperava divendres passat a les 17 hores per ser els primers a patinar a la pista de Can Xarau és un bon termòmetre per mesurar l’èxit de la proposta que per tercer any consecutiu Cerdanyola Comerç i Serveis porta a la ciutat. “L’obertura ha estat un èxit, pinta molt bé”, apuntava el president de l’associació de comerciants, Xavi Olivé. I una hora després de les primeres patinades s’inaugurava també l’enllumenat nadalenc i la fira de Nadal a la plaça de l’Abat Oliba.

23.000 EUROS DE DESPESA EN ENLLUMENAT NADALENC

Enguany l’Ajuntament s’ha gastat 23.000 euros -al 2014 i al 2015 s’hi van destinar 21.000- en un enllumenat nadalenc sense molts canvis, explicava la regidora de Promoció Econòmica, Helena Solà, que anunciava que la seva àrea vol aprofitar el Nadal per estudiar amb els comerciants l’enllumenat d’altres municipis de l’entorn de Cerdanyola. “Cal mirar de pujar la partida pressupostària en els propers anys per tenir una il·luminació de Nadal més potent ja que la d’enguany, com la dels darrers anys, queda molt pobre i engloba només els carrers principals”, remarca Olivé, que assegura que “tant el sector del comerç, com la ciutadania en general reclama un ambient més nadalenc que es pot aconseguir potenciant molt més els llums de Nadal”.

A la plaça de l’Abat Oliba enguany la fira de Nadal està formada per 15 casetes de fusta per recordar els mercats de Nadal del centre d’Europa. A més de productes nadalencs i autòctons, es poden tastar especialitats alemanyes com el vi calent amb canyella o les salsitxes berlineses ‘currywurst’.

PISTA DE GEL FINS AL 8 DE GENER
En només tres dies de funcionament molts cerdayolencs ja han fet les primeres patinades a la pista, de gel natural i de 300 m2, que estarà en funcionament fins al 8 de gener entre les 10 i les 21.30 hores, amb excepció de Nadal i Cap d’Any (horari més restringit). Com en les dues altres edicions, es mantenen els preus populars de 5 euros el tiquet i que les botigues associades lliurin vals de 2×1. També se seguirà obrint la pista a les escoles locals durant els matins del mes de desembre perquè els alumnes gaudeixin gratuïtament de l’experiència. Enguany l’esforç de millora s’ha centrat en ampliar les activitats complementàries i la pista de gel serà un dels punts oficials de recollida de joguines per la campanya solidària ‘Una nit d’il·lusió’. Com a novetat, els visitants podran emportar-se a casa un record visual i posar al costat de la imatge d’un pingüí i un ós polar, mascotes de la campanya, en el photocall que instal·lat al Parc Xarau. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?