El Nadal arriba a l’Ateneu

WhatsApp Image 2023-12-13 at 13.56.05
Inauguració del pessebre de l’Ateneu / F. Ajuntament

Cada any els alumnes de plàstica de l’escola d’Art Ateneu, des de P5 fins a 1r d’ESO, realitzen una instal·lació artística com a pessebre. Cada curs es treballa en un concepte diferent. Aquest any és el ‘Blau’  i l’alumnat s’ha inspirat en l’obra de Vincent Van Gogh, ‘La nit estrellada’ en què predominen les tonalitats dels diferents blaus.

El professorat ha treballat amb els infants diferents tècniques de dibuix i volum, creant una obra tridimensional amb la qual volen sorprendre el públic amb el pessebre més artístic de tota Cerdanyola del Vallès.

El pessebre, instal·lat a l’Ateneu, es podrà veure i visitar fins al 2 de febrer en l’horari d’aquest equipament de referència de la ciutat. Es va inaugurar ahir dimarts, 12 de desembre, al vestíbul de l’Ateneu amb la presència de l’alcalde, Carlos Cordón, i el regidor de Cultura, David González, així com de les families dels petits artistes. La Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, dirigida per Manel Cubeles, va amenitzar l’acte cantant nadales.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?