El Nadal arriba a Cerdanyola amb un trenet per recórrer la ciutat

a0862b8703b49b62b05b477f73d6896c

Viure la ciutat des d’una altra perspectiva. Aquest any Cerdanyola comptarà amb un trenet de Nadal que ens descobrirà la ciutat de manera diferent. La iniciativa funcionarà tots els caps de setmana de desembre, des del dia 1 al 31. L’horari serà divendres i dissabtes de 16.30 a 20.30 hores i diumenges d’11 a 15 hores i tindrà la seva parada al Passeig del Pont, a tocar de l’Avinguda de la Primavera.

Els tiquests per pujar-hi es podran aconseguir comprant als comerços i mercats municipals així com consumint als bars i restaurants de la ciutat que estiguin associats a les associacions locals de comerç i restauració (Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Associació de comerciants Sant Antoni Bonasort, Gremi d’hostaleria i turisme del Vallès Occidental i el Barcelonès, Associació de Concessionaris del mercat Municipal de Les Fontetes i Associació de Concessionaris del mercat Municipal de Serraperera).

Encesa de les llums de Nadal i presentació del Boc Manyut, nova bèstia de foc dels Diables
D’altra banda, aquest divendres (18 hores) es donarà el tret de sortida oficial al Nadal amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que vindrà acompanyada de la presentació del Boc Manyut, la nova bèstia de foc de la Colla de Joves Diables de Cerdanyola, que serà l’encarregat d’encendre els llums. A més, a la plaça de Francesc Layret es faran activitats com un taller infantil de Maquipelu i El Show de Betty (Maletí camerino musical amb duet de maquillatge i perruqueria professional per nens i grans) i un concert amb l’actuació de Rumblin’Jazz Band.

I Trobada de bèsties de foc dels Joves Diables de Cerdanyola

Un dia després de la presentació del Boc Manyut se celebrarà la I Trobada de bèsties de foc dels Joves Diables de Cerdanyola a la plaça de l’Abat Oliba. El programa festiu començarà a les 13 hores amb la plantada de les bèsties de foc. A les 17 hores tindrà lloc la presentació i actuació de les bèsties de foc i una hora després començarà el cercavila (c. de Francesc Layret, pg. del Pont, av. de la Primavera, c. de Sant Iscle i pl. de l’Abat Oliba) per acabar a les 19.30 hores amb el lluïment de les bèsties de foc. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?