El Nadal arriba a Cerdanyola amb estrelles i moltes activitats

1e3c9dbcc3313d4457c9e940970626c5

Llums, música i personatges Disney donen la benvinguda al Nadal a Cerdanyola. El tret de sortida al programa nadalenc es farà avui divendres amb l’encesa de llums (18.30 hores), que s’han potenciat amb un pressupost de 60.000 euros. La Jinx Jazz Band començarà a fer ambient a partir de les 17.30h als carrers de Sant Ramon i Sant Martí. Un cop enceses les llums, seguiran pels carrers Francesc Layret i l’Avinguda Catalunya. A les 18h es farà una xocolatada per celebrar l’inici del Nadal i a la plaça de Francesc Layret (18.30h)s’encendran les llums nadalenques i l’Aulos Gospel Cor oferirà una actuació. Paral·lelament, de 18 a 20h, passejaran pels carrers 2 personatges Disney i la Roser. Enguany l’Ajuntament i els comerciants presenten un ampli programa d’activitats amb carrers amb música i estrelles i un sorteig d’un viatge a Disneyland París.

Exposicions, tallers, activitats de la campanya Una nit d’il·lusió per a tothom i de la iniciativa ‘Fes Nadal, segueix la teva estrella’, impulsada per Cerdanyola Comerç i Serveis, el Trenet de Nadal, les activitats als Mercats, a la Biblioteca, els patges reials, la Cavalcada dels Mags de l’Orient i la Passada del Tres Tombs, són algunes de les propostes perquè tothom es quedi a Cerdanyola.

Més il·luminació i música

Aquest any s’ha reforçat la il·luminació habitual amb llums led a les façanes de l’Ajuntament, la Biblioteca Central i el Museu d’Art de Cerdanyola – Can Domènech. També hi haurà decoració nadalenca a 11 seus municipals on hi ha atenció al públic. Els carrers  seran Avinguda Catalunya, carrer Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramón fins a Anselm Clavé, Passeig Cordelles fins a Francolí , Plaça de la Constitució i Pla de les Alzines.

Per la seva banda, enguany Cerdanyola Comerç i Serveis ha fet una aposta forta per musicalitzar diferents espais de la nostra ciutat per crear un ambient nadalenc que convidi a viure Cerdanyola, fer les compres i gaudir dels serveis i de les diverses activitats que tenim programades al llarg de les festes. La música ambient estarà de dilluns a diumenge en horari de matí i tarda -fins al 5 de gener de 2020- a l’avinguda Catalunya, al passeig de Cordelles, al carrer de Sant Antoni i a l’eix Sant Martí-Sant Ramon. El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, destacava que la campanya nadalenca és la més potent per als comerciants. “Enguany hem canviat de rumb amb una campanya que té les estrelles com a fil conductor”. Així, les estrelles ens guiaran per un Nadal farcit d’activitats ben diverses per tal que la gent es quedi a Cerdanyola, visqui la ciutat i gaudeixi del comerç local, explicava Olivé.  Una altra de les grans apostes dels comerciants és el Passaport del Nadal Cerdanyola Comerç i Serveis, a través del qual es podrà guanyar  un viatge per a quatre  persones a Disneyland Paris. Els segells es podran aconseguir comprant als comerços associats o assistint als tallers nadalencs programats per l’entitat. El sorteig es farà el dissabte 18 de gener al matí on gaudirem de diferents activitats. Els passaports s’hauran de dipositar a la gran urna que estarà instal·lada el mateix dissabte de 11:30 a 13:30 a la Plaça Abat Oliba i serà imprescindible ser-hi present per rebre el premi.

QUINES ACTIVITATS HI HAURÀ DEL 6 AL 8 DE DESEMBRE?

Les activitats continuaran pel Pont de la Puríssima amb una fira de Nadal al carrer de Sant Martí, on hi haurà un espai de jocs familiars. A més, dissabte 7 a les 18 hores la plaça de l’Abat Oliba acollirà l’espectacle multitudinari ‘La Màgia del Nadal’, un esdeveniment de màgia i llums per a totes les edats. Trobareu més informació de les activitats a les pàgines 22 i 23.

TORNA EL TRENET
Tots els divendres, dissabtes i diumenges fins al 4 de gener hi haurà un trenet que farà un recorregut pel centre de la ciutat. Els tiquets gratuïts per pujar els trobareu als comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis i als mercats municipals.  “És una campanya preparada amb molta il·lusió que acabarà amb la cavalcada i que vol convidar a passejar i comparar a Cerdanyola”, destacava la regidora de Comerç, Carme Arché. “Ens agrada molt el Nadal i volem i esperem que es noti als carrers”, destacava l’alcalde Carlos Cordón, que va voler posar en valor la feina conjunta realitzada per les regidories de Cultura i Comerç i l’associació de comerciants. “Aquesta és una època especial per a molta gent i esperem que tothom pugui gaudir de les activitats a Cerdanyola”, afegia el batlle.

UNA NIT D’IL·LUSIÓ PER A TOTHOM
D’altra banda, l’Ajuntament i la Creu Roja organitzen  un any més la campanya de recollida de joguines i llibres nous perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques gaudeixin de la nit de Reis. Enguany, el programa d’Una Nit d’Il·lusió per a Tothom recull una vintena d’activitats amb l’objectiu de recollir joguines noves no sexistes i no violentes i llibres nous. La campanya s’allargarà fins al principis de gener i les joguines i llibres recollits es repartiran la nit de Reis entre els infants d’entre 0 i 12 anys de la ciutat amb problemàtiques socieconòmiques. Les famílies beneficiàries de la iniciativa són usuàries de Serveis Socials de l’Ajuntament. La regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera, fa una crida a la ciutadania de Cerdanyola perquè participi en aquesta campanya. A més, l’Ajuntament hi dedica una part del seu pressupost a aquesta activitat per assegurar que cap infant es quedi sense una joguina la nit més màgica de l’any. el 27 i 30 de desembre es necessiten persones voluntàries per a organitzar i preparar els regals. Per a participar cal inscriure’s, abans del 23 de desembre, al telèfon 93 691 61 61.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?