El musical ‘Les històries de l’avi Josep’ arriba avui al Teatre de l’Ateneu

musica cambra xarxes

Les històries de l’avi Josep es representarà el dissabte 20 de març a les 19h al Teatre Ateneu. L’entrada serà gratuïta i s’aconsegueix a www.cerdanyola.cat/teatre

L’avi xerra, xerra molt quan sap que l’escoltes. Explica històries, anècdotes, vivències. Cal escoltar amb paciència, amb molta paciència! Cal deixar-se emportar per la història i descobrir coses que no se sabien abans. L’espectacle beu d’històries reals musicades amb cançons originals. Així, tot el material creatiu és de collita pròpia. Una matèria primera òptima que comporta l’emoció de recordar, amb els protagonistes, la seva història i fer-los feliços.

La posada en escena, la música en directe i la interacció amb el públic de Les històries de l’avi Josep fa que les vivències en què està inspirada encara es visquin des de més a prop i de la manera més entretinguda possible. Es tracta, en definitiva, d’un musical que anima el públic i a tothom a no perdre la història de la família pròpia.

Les històries de l’avi Miquel és una creació de Mar Puig (dramatúrgia i direcció) i Mateu Peramiquel (composició musical i pianista). Ambdós posen en escena l’obra junt amb l’actor Eduard Mauri.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?