El Museu d’Art de Cerdanyola ens convida a viatjar a través de la literatura il·lustrada

Presentació de l’exposició Entre Linies al MAC. F. Ajuntament

El Museu d’Art de Cerdanyola acull fins al 28 de febrer la mostra Entre Línies. Viatge, Desig i Fantasia il·lustrada que proposa un viatge a través de la literatura il·lustrada, des dels grans clàssics universals tractats com a objectes preciosos, fins a les rondalles, els contes infantils o el llibre d’aventures.

L’alcalde Carlos Cordón i el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Javier Lafuente, eren divendres els encarregats d’inaugurar la mostra. Aquest ha estat el primer acte de Javier Lafuente a Cerdanyola com a rector de la UAB i ha volgut destacar, durant la seva intervenció, que la UAB és una universitat amb projecció internacional però que alhora ha de treballar amb i per Cerdanyola perquè també ha de ser una universitat de proximitat.

L’exposició Entre Línies. Viatge, desig i fantasia il·lustrada és el fruit de la col·laboració entre el Museu d’Art de Cerdanyola i la UAB a través de Cultura en Viu, el Màster Oficial en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic i el Departament d’Art i Musicologia. Comissarien la mostra les alumnes del màster Núria Martín Esteban i Lídia Verdú López, Ferran Calvet González i Franc Jaume Martín amb la coordinació del professor coordinador Jaume Vidal Oliveras.  La mostra proposa un viatge a través de la literatura il·lustrada, des dels grans clàssics universals tractats com a objectes preciosos, fins a les rondalles, els contes infantils o el llibre d’aventures.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?