El Mercat Municipal de Les Fontetes acull l’exposició fotogràfica ‘Violència Zero’

expoviolencieszeroweb
Exposició fotogràfica “Violència Zero” situada al Mercat de Fontetes / F. Ajuntament

Fins al 13 de desembre les persones que acudeixin al Mercat de les Fontetes podran comprar, com és habitual, i també podran visitar l’exposició fotogràfica Violències Zero, muntada amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes. Ahir, dimarts 24 de novembre, l’exposició va ser oberta amb la visita de l’alcalde, Carlos Cordón, que va estar acompanyat del regidor de Cultura, Oscar Pons, i de les regidores de Feminisme i LGTBIQ+, Glòria Urbano, de Promoció Econòmica, Carme Arché, i de Benestar Social, Pepi Rivera.

L’exposició, organitzada per AFOCER recull fotografies amb diferent tipus de violència envers les dones. Ni ha set tipus de violències recollides a les fotografies exposades:  econòmica, laboral, institucional, psicològica, física, sexual i simbòlica.

Ens els plafons instal·lats al vestíbul del mercat es poden trobar textos explicatius de cada tipus violència acompanyat d’una fotografia:

  • Més dependents de Laia Martínez (violència econòmica)
  • L’ànima del laboratori de Glòria Molina (violència laboral)
  • Em toca pujar de Magda Llorens (violència institucional)
  • Així no de Laia Martínez (violència psicològica)
  • Paula 2 de Sílvia Ariza (violència física)
  • Manada de Glòria Molina (violència sexual)
  • Programats de Glòria Molina (violència simbòlica)

A més, entre els passadissos del mercat i hi ha distribuïdes 25 fotografies més de gran format i que conviden a les persones visitants a identificar i reflexionar sobre el tipus de violència masclista que expressen aquestes imatges. Els seus autors són: Sílvia Ariza, Maria Jovell, Pere López, Glòria Molina, Jordi Prades, Luís Fonseca, M. Ángeles Benítez, Joan Manel Vera ‘Tito’, Xavier Loncà, Diego González, Manel Navarro i Carme Aldana.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?