El Mercat de Les Fontetes ofereix el nou servei de consignes intel·ligents

np_f0a2346web
Noves guixetes d’entrega i recollida instal·lades al mercat municipal de Fontetes / F. Ajuntament

El Mercat Municipal de Les Fontetes segueix adaptant-se a les necessitats de la seva clientela i s’ha convertit en el primer mercat municipal de Catalunya en posar en marxa el servei gratuït de consignes intel·ligents. Aquestes permeten fer la compra per telèfon i recollir-la a les consignes a l’hora que es vulgui doncs estan disponibles les 24 hores del dia. La persona que hagi realitzat la compra rebrà un codi al mòbil per obrir la porta exterior i podrà recollir l’encàrrec introduint el propi número de telèfon al sistema central de les consignes. Això farà que s’obrin les taquilles enllaçades al número de telèfon introduït.

A més, hi haurà una plaça d’aparcament just davant la porta exclusiva per a les persones que vagin a recollir la compra a les consignes, que estan instal·lades a l’accés del mercat de la plaça de Velázquez.

Si es produeix qualsevol canvi de temperatura o problema, les portes de les consignes afectades queden bloquejades garantint sempre la qualitat dels aliments i el servei tècnic queda avisat de forma automàtica per poder procedir a solucionar la incidència.

De moment, al mercat les compres es poden encarregar per telèfon i s’està treballant perquè pròximament es puguin realitzar també per internet.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?