El Mercat de les Cooperatives Escolars tindrà lloc divendres

WhatsApp Image 2023-05-18 at 11.21.43

Les 12 cooperatives que s’han creat aquest curs -5è de primària Carles Buïgas: 5è  QuinArt!, Collserola: 5è  Sota el mar, Les Fontetes: 5è Fontecoop, Serraparera: 5A 25 artistes fent pinya i  5B  Creativity Craft, Xarau: 5A Un món cooperatiu i  5B 5thTiva, La Sínia: 5A Ecoojis – 5B Pix4ART – 5C Cool Craft- i Saltells: 5A  Petits artesans i 5B Tot a mà- en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola posaran a la venda els productes d’artesania que han fet al llarg d’aquests darrers mesos des de les 9:30h fins a les 12h.

Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries. Les entitats que rebran les donacions, que han estat triades per l’alumnat, disposaran d’un espai al costat del mercat per divulgar les seves activitats. Per aquest curs, les entitats escollides han estat: Aspadi, FADAM, El Safareig, CARITAS, NASCO, ADAC, Associació Espanyola Contra el Càncer, Catalònia Fundació Creactiva.

La producció i la venda són dos passos més en un treball transversal, que té com a objectiu principal el treball dels valors cooperatius: democràcia, responsabilitat, equitat i reconeixement de l’altre.

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola està promogut per la Diputació de Barcelona i impulsat pels serveis de Treball i Promoció Econòmica i Educació de l’Ajuntament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?