El Mercat de Cooperatives Escolars torna a l’avinguda de Sant Iscle

mercatcooperatives3

Després de dos anys d’absència, el Mercat de Cooperatives Escolars del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ recupera el seu format tradicional i es farà aquest divendres 20 de maig a l’avinguda Sant Iscle, al costat de la plaça de l’Estatut. Hi participaran les escoles Serraparera, Xarau, Carles Buïgas, Les Fontetes,  Collserola i La Sínia.

Les set cooperatives -Creat (Escola Carles Buïgas), Alohaha.Coop (Escola Collserola), Diamonds Kids (Escola Les Fontetes), L’art i els colors creatius (Escola Serraparera), 26 Artistes (Escola Municipal La Sínia), 26 Personalitats (Escola Municipal La Sínia) i La terra dels invents (Escola Xarau)- d’aquest curs posaran a la venda els productes d’artesania que han fet al llarg d’aquests darrers mesos des de les 9:30h fins a les 12h.

Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries. Les entitats que rebran les donacions, que han estat triades per l’alumnat, disposaran d’un espai al costat del mercat per divulgar les seves activitats. Per aquest curs, les entitats escollides que han confirmat la seva participació han estat: Creu Roja, Aldees Infantils SOS, ADENC, Debra-Pell de papallona i El Safareig.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?