El Mercaham torna per celebrar el 40è aniversari del Ràdio Club del Vallès

mercaham

Després de 2 anys sense organitzar el Mercaham per culpa de la pandèmia, el Ràdio Club del Vallès torna amb més força que mai i amb una renovada il·lusió per celebrar la 26ª edició de la fira i celebrar el seu 40è aniversari. La fira degana de la Radioafició Espanyola tindrà lloc aquest cap de semana al PEM Guiera, on es disposa de 3.000 metres quadrats de sala d’exposició, ampliables al doble en previsió del creixement de l’activitat.

“Arribar a aquest punt ha estat molt dur però molt gratificant i la nostra idea és continuar la lluita per a muntar aquesta fira a la nostra ciutat per molts i molts anys”, destaquen des de l’organització.

Els horaris

Dissabte 11 de juny l’obertura oficial de les instal·lacions de merca-HAM tindrà lloc a les 10 hores. Durant tota la jornada (que acabarà a les 20h) hi haurà conferències al llarg de tota la diada i subhasta a la baixa d’equips de ràdio (a les 13h) al costat del mercat de segona mà. Diumenge 12h hi haurà botifarrada a les 8h i la fira obrirà de 10 a 14 hores.

“Són 29 anys de lluita per a què a Espanya tinguérem una fira en condicions i amb garantia de continuïtat. 29 anys dedicats a tota la radioafició que al llarg d’aquests anys ens han brindat la seva presència i que han gaudit de moments d’amistat i de poder veure les novetats en el sector de les radiocomunicacions amateurs”, destaquen des del Ràdio Club del Vallès (EA3RCH). A merca-HAM, apunten, “els autèntics protagonistes són els Radioaficionats, aquests operadors que dia rere dia comuniquen amb els seus equips a través de les ones Hertzianes i que amb aquesta fira tenen l’oportunitat de saludar i conèixer als seus interlocutors de tants i tants QSO’s”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?