El MAC&XIC tindrà lloc dissabte

macxicximok

Finalment, després de ser ajornat per la pluja, el MAC&XIC tindrà lloc aquest dissabte. La proposta, organitzada per Bambalina, és un festival de teatre infantil adreçat als més petits i petites de la casa, entre els 0 i els 6 anys.

El Museu d’Art de Cerdanyola, però també els carrers i les places de la ciutat, esdevindran les seus d’un festival pensat per a la canalla de la casa. L’entitat Bambalina organitza el festival i proposa una programació de gran qualitat perquè xalin els infants i les seves famílies.

Espectacles exteriors gratuïts i els interiors seran de pagament

La sala Orlando Barrial del MAC – Can Domènech, acollirà els espectacles de pagament.  El Centre de Titelles de Lleida oferirà pel matí dos passis de Xim. A les 11.30 i les 12.30h. Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família. Per la tarda la companyia Xip Xap presentarà dos passis de Vola Piu. A les 17 i 17.45h.  Acompanyats de la música i d’uns exploradors una mica sapastres, descobrim la vida d’un ocell des de l’ou fins a l’edat adulta. Per aquests dos espectacles tant els infants (a partir dels 3 anys) com els adults han de pagar entrada per accedir als espectacles. Els infants de 0 a 2 anys entrada gratuïta (han de seure a la falda). Les entrades -que ja es poden comprar a www.bambalina.cat- tenen un preu de 7 euros (general) i de 5 euros (infants de 3 a 12 anys)

Al Pati del MAC – Can Domènech al matí i a la tarda es faran tallers d’Apicirc, a càrrec de la companyia Pessic de Circ. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 i de 16.45 a 18.30h. Es tracta d’un espectacle interactiu al voltant de cinc cúpules geodèsiques per als més petits.

També es farà una cercavila anomenada Heliko a càrrec de la companyia El Sidral, que durà la gresca i l’animació pels carrers de la ciutat. L’inici serà a les 18 h al mercat de Serraperera i transcorrerà fins a la plaça Abat Oliba.

Cloenda a l’Abat Oliba

L’espectacle Visca la Xerinola, a càrrec de la cia. Rikus, omplirà de gresca i animació la cloenda del MAC&XIC 2022 sobre les 19h a la plaça de l’Abat Oliba. “Un espectacle participatiu on petits i grans gaudiran d’allò més en família”, s’apunta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?