El MAC renova la certificació de turisme sostenible Biosphere

foto_sala_vitralls_mac

Un total de 36 empreses i entitats, entre elles el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) han obtingut la certificació de turisme sostenible Biosphere. El museu cerdanyolenc va rebre aquesta certificació per primera vegada al 2018.

El Consell Comarcal és l’ens gestor encarregat de la implantació al Vallès Occidental del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere, un programa impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona que reconeix les bones pràctiques alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, que tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben.

El programa contempla una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, públics i privats. Una metodologia que permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d’aquests serveis turístics, en estreta relació amb els diferents serveis turístics de la destinació. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen obtenen el distintiu de ‘Compromís per la sostenibilitat Biosphere’, anualment renovable.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?