El MAC renova el distintiu ‘Compromís per a la sostenibilitat Biosphere’

mac

El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) renova la Certificació Biosphere per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible. La regidora de Turisme, Pepi Rivera, ha rebut el document destacant la feina coordinada feta pel MAC, la regidoria de Cultura i la de Turisme per promocionar la nostra ciutat a partir d’elements d’un gran valor històric i artístic com Can Domènech i la seva col·lecció permanent, on destaquen els Vitralls de les Dames de Cerdanyola del Vallès.

El ‘Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. Es tracta d’un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística. El desplegament i articulació del programa s’articula amb la Cambra de Comerç de Barcelona i els ens de gestió turística comarcals en conveni amb la Diputació de Barcelona.

El programa contempla una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, públics i privats. Una metodologia que permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d’aquests serveis turístics, en estreta relació amb els diferents serveis turístics de la destinació. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen obtenen el distintiu de ‘Compromís per la sostenibilitat Biosphere’, anualment renovable.

A la comarca del Vallès Occidental un total de 26 establiments de la comarca de l’àmbit turístic  tenen el distintiu “Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere” que gestiona el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Enguany, han estat sis empreses més les reconegudes, respecte a l’any anterior, quan en van ser 20.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?