El MAC proposa el taller familiar ‘Com sona l’estiu?’

WhatsApp Image 2023-05-30 at 13.08.31

Saps com podem imitar sons de la natura? I sons quotidians? Saps quines famílies d’instruments podem utilitzar i com es construeixen? Amb el taller Com sona l’estiu? que el MAC proposa pel primer diumenge de juny es podran respondre aquestes preguntes amb l’acompanyament de Pol Aumedes.

Artista polièdric i multidisciplinar, Aumedes proposa una activitat vinculada al paisatge sonor de l’exposició en la que es crea una composició amb l’ajuda d’instruments i d’una gravadora de son anomenada “loop station”.

Estiueig de proximitat, 1850-1950” -premi a la millor exposició temporal del 2021 per l’Associació de Museòlegs de Catalunya (AMC)-, està concebuda a partir dels treballs de recerca del seu comissari Joaquim Maria Puigvert en l’àmbit de la salut i l’estiueig, i de la recerca realitzada en les col·leccions dels museus de la Xarxa de Museus Locals i els fons fotogràfics de la Xarxa d’Arxius Municipals.

Coproduïda per la Diputació de Barcelona i els museus d’Arenys de Mar i de la Nàutica del Masnou, presenta un àmbit específic dedicat a Cerdanyola del Vallès a través de la figura i obra de l’il·lustrador Valentí Castanys, paradigma de la colònia d’estiuejants de Cerdanyola dels anys vint i trenta del segle XX.

El taller està programat el diumenge 4 de juny a les 11:30 h. L’activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics, especialment al familiar.

Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia al Museu d’Art de Cerdanyola o al 935 914 130 (en horari del museu, de dimarts a dissabte de 17h a 20h, diumenges i festius d’11h a 14h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?