El MAC i el The 1916 Irish Pub homenatjaran Orlando Barrial

ba0de4516e0eb74cc70e755ba1f8371d

L’historiador Orlando Barrial i Jové, figura clau de la recerca i reivindicació del patrimoni cerdanyolenc i tècnic del MAC, rebrà dimecres 26 de febrer un doble homenatge. L’Associació d’Amics del Museu d’Art de Cerdanyola ha convocat un acte de reconeixement al que s’hi han sumat l’equip del museu i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola. L’acte tindrà lloc a les 20 hores al pati del MAC i totes les persones que vulguin participar poden enviar una fotografia al correu electrònic mac@cerdanyola.cat. Aquestes imatges es projectaran a la sala d’actes al llarg de la tarda. Després d’aquest reconeixement, està prevista una celebració irlandesa ‘in memoriam’ al The 1916 Irish Pub.

EL SEU PAPER AL MAC

Des del MAC, Barrial va desenvolupar programes tan innovadors com el de joves, que el situaren com a un museòleg de referència en aquest camp. El cerdanyolenc també va portar la dinamització i comunicació del museu i la relació amb les entitats. També va situar l’equipament en el panorama turístic amb les certificacions SICTED i Biosphere i va ser el responsable de la programació de la Sala d’Actes.

LA SALA D’ACTES DEL MAC PODRIA PORTAR EL SEU NOM

En comissió informativa, la regidora de Cultura, Pepi Rivera, ha avançat que des del Servei de Cultura s’ha proposat que la sala d’actes del MAC passi a portar el nom d’Orlando Barrial.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?