El llibre ‘Caixes, caixes i més caixes’ es presenta a la Biblioteca Central

caixes_caixes_i_mes_caixes_noti

El conte de Sílvia Espín i Cristina H. Romero tracta sobre el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho i serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener, a les 18:30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca. Caixes, caixes i més caixes (El cep i la nansa edicions : 2021) és la història de Nola, que acaba de perdre al seu germà Niko. Un conte sobre el dol sense religió ni creença, que no pretén donar transcendència a la mort, sinó ajudar a lluitar amb el dolor propi i a entendre que els nens i els adults pateixen. Un conte que proposa els records com a taula de salvació d’aquest dol.

El llibre el signen Sílvia Espín, autora, i Cristina H. Romero, il·lustradora. Està basat en múltiples estudis sobre el dol infantil i la necessitat de parlar amb claredat als nens. I està ple de color perquè encara que pot ser que en aquest moment es vegi tot negre, la vida segueix plena de llum.

La presentació del llibre es farà el dimarts 25 de gener, a les 18:30 h i a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central. L’acte anirà a càrrec de les autores i s’emmarca en el Pla Director de la Lectura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Sílvia Espín i Cristina H. Romero

Sílvia Espín va néixer a Barcelona però actualment viu a Viladecans. Des de sempre ha estat una apassionada dels llibres i de la televisió. Amb una gran vocació per explicar històries divideix la seva vida professional entre el periodisme i el guió de sèries de ficció.

Cristina H. Romero viu a Cerdanyola del Vallès però també està molt vinculada a Viladecans. Des de ben petita tenia clar que volia ser professora d’art i sempre ha entès aquesta disciplina com un camí i no com un destí. Actualment és professora de secundària en un institut de Sabadell.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?