El Joc de l’OKKA 2022 tindrà nous personatges

Primaveraok

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès enllesteix una nova edició del Joc de l’OKKA. Es tracta d’un joc de lectura molt engrescador adreçat a infants de 7 a 12 anys. Es busca la participació dels lectors en un taulell amb les caselles típiques del joc de l’oca. Els infants inscrits han de llençar el dau gegant i van movent-se per les caselles, a mesura que van llegint. El joc inclou diverses proves que les lectores han d’anar superant. La biblioteca ha dissenyat els personatges i el mateix joc, així com les proves. És un joc d’equips per afavorir la participació i la cooperació.

Plena de novetats

Aquesta nova edició arriba plena de novetats: es presentaran nous personatges, la Primavera i la Tardor, i es participarà a través d’un aplicatiu en tauleta de la biblioteca. Des de la Biblioteca Central garanteixen que tant si s’és un jugador acèrrim com si és la primera vegada, tots els infants participants gaudiran d’una experiència nova i diferent. El repte és engrescador i suggeridor alhora: “Què passaria si les estacions desapareguessin?”. La resposta o respostes passen per jugar al Joc de l’OKKA 2022. Les inscripcions i l’inici del joc serà a partir del dilluns 17 de gener de 2022.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?