El jardí vertical, un nou projecte del CIAC fet realitat

WhatsApp Image 2024-03-21 at 12.30.39

El jardí vertical instal·lat a la tanca de l’escola Sant Martí, primer resultat de la campanya ‘El CIAC posa color a Cerdanyola’, ja és una realitat. Té uns 40 m², compta amb 747 plantes i un sistema de reg i fertirrigació que es gestiona automàticament amb un sistema intel·ligent que alerta en cas d’incidències.

La iniciativa del Consell d’Infants i Adolescents de Cerdanyola, molt satisfet pel resultat,  va sorgir fa un any per posar més color als carrers de la ciutat. “Vam valorar diverses propostes d’actuació i la més votada va ser fer un jardí vertical amb flors i plantes a una de les tanques del col·legi Sant Martí”, explicava la portaveu del CIAC, Nora Borrallo. “Si la ciutadania rep bé el projecte i el cuida el podem repetir allà on puguem, perquè al final l’Ajuntament el que vol és posar Cerdanyola més guapa”, valorava l’alcalde Carlos Cordón.

El CIAC posa color a Cerdanyola

El jardí vertical és el primer resultat de la campanya ‘El CIAC posa color a Cerdanyola’, nascuda el curs 2022-23 en el marc del Consell d’Infants de Cerdanyola i que té com a objectiu plantar flors a diferents espais de la ciutat per tal de convertir-los en espais oberts i colorits. Els consellers i conselleres han treballat conjuntament amb els serveis d’Espai Públic i Urbanisme i amb l’empresa adjudicatària del projecte dissenyant conjuntament el jardí. “Ara estem gestionant una cosa que ens fa molta il·lusió, treballarem per veure si ho podem aconseguir”, anunciava la regidora d’Educació, Pilar Adell.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?