El II Tast de Cuina comptarà amb 20 establiments participants

af08ba4bce655d5aaad3672b255643fe

mb el convenciment que l’acollida serà en aquesta ocasió encara millor que la de l’any passat, el II Tast de Cuina Mediterrània arribarà a la plaça de l’Abat Oliba del 28 al 30 de setembre. La proposta, que coincidirà amb el Festival Internacional de Blues, comptarà amb la participació de 20 establiments. Divendres i dissabte les degustacions de 12 restaurants de la ciutat s’oferiran entre les 20h i les 23h. I diumenge es recuperarà el tradicional vermut. “Continuem el camí iniciat l’any passat amb una proposta que a més de mostrar el bon fer dels fogons de la nostra ciutat és una manera de revindicar la cultura gastronòmica del nostre país”, assegurava la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro. “És un format més petit que la Mostra de Cuina Mediterrània perquè el públic pugui rotar i conèixer quina és l’oferta gastronòmica de Cerdanyola”, destacava el vicepresident del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro. Tant per a ell com per a Haro, la coincidència en dates amb el Festival Internacional de Blues complementarà l’oferta: “La coincidència ens aportarà coses a les dues parts i si el temps acompanya serà un èxit”. Així, divendres (21.30 hores) hi actuaran The Slinghots, un grup amb un sorprenent directe Funk-Soul. Dissabte (21.3. hores) serà el torn de Carla Sunday, una intèrpret de veu potent que revisitarà els clàssics del Soul, del Blues i del Jazz. Dues hores més tard els The Lucky Dices Band repassaran els clàssics del Soul i el Blues. I el diumenge, a partir de les 12h, els Swing Paradise oferiran música per ballar.

Els tiquets de les degustacions tindran un preu d’entre 3 i 4 euros i els de les begudes 1’5 euros.

Concurs de fotografia #TastCuinaCerdanyola18

Una de les novetats del II Tast de Cuina Mediterrània és la convocatòria del I Concurs de fotografia #TastCuinaCerdanyola18. L’objectiu és promocionar la cuina mediterrània i els seus productes típics, com també donar a conèixer les millors tapes dels restaurants de la ciutat. Les fotografies participants hauran de ser representatives d’algun dels plats oferts pels restaurants participants a més d’estar acompanyades pel hashtag #TastCuinaCerdanyola18. També caldrà etiquetar els restaurants que ofereixen els premis -Restaurant Los Abetos, El Racó de la Plaça i Ca l’Enric- i l’únic requisit per participar és disposar d’un compte a Facebook o bé un perfil públic a Instagram. El premi a les captures guanyadores -que es donarà a conèixer entre el 29 i el 31 d’octubre- serà un menú degustació per a dues persones al Restaurant Los Abetos, a El Racó de la Plaça o a Ca l’Enric.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?