El I Concurs Fotogràfic d’Instagram Sant Jordi 2021 ja té guanyadors

foto-de-miquel-pons

Les fotografies de Miquel Pons Bassas i Clara Pons Duran han estat les guanyadores del I Concurs Fotogràfic d’Instagram Sant Jordi 2021, organitzat per l’Ajuntament i l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet

La sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola va ser l’escenari del lliurament de premis del I Concurs Fotogràfic d’Instagram Sant Jordi 2021 ‘Llibres, Lectura… Vida’, que va comptar amb 85 fotografies participants en la seva primera edició. L’alcalde, Carlos Cordón, el regidor de Cultura, Oscar Pons, i el president d’AFOCER, Josep Manel Requena, van ser els encarregats de lliurar els premis.

  • El primer premi, un llibre electrònic, va ser per a Miquel Pons Bassas
  • El segon premi, l’alta i la quota de sòcia anual d’AFOCER, ha sigut per a Maria Pons Duran

Les fotografies presentades al concurs havien d’estar relacionades amb el món de la lectura, llibres, i la seva representació en el dia a dia, etc, així com totes imatges de les activitats que l’Ajuntament de Cerdanyola havia organitzat per la celebració del ‘Més Que lletres’ i de la diada de Sant Jordi de 2021. Cada persona ha pogut participar amb un màxim de 5 fotografies que van haver de publicar al seu perfil d’Instagram amb l’etiqueta #santjordi21_afocer i nombrant a l’Ajuntament de Cerdanyola i a AFOCER, organitzadors del concurs.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?