El guanyador de la ‘Lámpara Minera’ actuarà a la Casa de Andalucía

6793dfaeaedce2b3d0e76a48b5f73adc

Alfredo Tejada és el cap de cartell de les XXIX Jornades Culturals Flamenques de Cerdanyola

Les XXIX Jornades Culturals Flamenques de Cerdanyola que organitza cada any la Casa d’Andalusia s’inauguraven dissabte passat tot celebrant el bon ull de la junta de l’entitat per escollir els artistes que han de protagonitzar el cartell. Alfredo Tejada, guanyador de la Lámpara Minera 2017, va ser contractat per actuar en el marc de les jornadas abans de fer-se amb la màxima distinció del 57º Festival Internacional del Cante de las Minas de La Unión. Una elecció que sembla més que un encert puntual, ja que en la passada edició es va produir el mateix cas amb Antonia Contreras.

El malagueny actuarà a la Casa d’Andalusia el 21 d’octubre (21 hores) acompanyat a la guitarra per Antonio Carrión. Un dia (12.30 hores)després Carmen de la Jara actuarà acompanyada pel mateix guitarrista. El programa es tancarà el 28 d’octubre (21 hores) amb l’espectacle de ball del “quadre flamenc de María Dávila.
“Són 29 anys de flamenc a Cerdanyola, fent que la gent de la ciutat continuï gaudint d’aquest art que és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”, remarcava el president de la Casa de Andalucía, Miguel Ramos, durant la inauguració oficial de les jornades. Per la seva banda, l’alcalde Carles Escolà assegurava que per a Cerdanyola és un “orgull” l’esforç que fa l’entitat per portar el millor flamenc a la ciutat i per ajudar així a “situar Cerdanyola en el mapa”.

NURIA POSTIGO GUANYA EL CONCURS DE PINTURA
Durant la inauguració també es va fer públic el veredicte del VIII Concurs de pintura ‘El flamenco y sus formas de expresión’. La guanyadora ha estat Nuria Postigo amb l’obra ‘Bailaora’ i el segon premi va ser per ‘El mantón y Eva’ de Noelia Cobo. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?