El Grup Sabater Nuri subministrarà el gasoil necessari per a l’hospital temporal Vallès Salut

71ac5b80685e4596720322591f3b2a98

El grup cerdanyolenc Sabater Nuri ha decidit  subministrar, gratuïtament i de forma ininterrompuda, el gasoil necessari per als generadors que permetran el bon funcionament de l’hospital de campanya situat a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell. “Són moments molt difícils per a tots però no ens podem quedar aturats, volem lluitar contra el coronavirus i la nostra forma de fer-ho és ajudant en el que està dins de les nostres possibilitats”, assegura el gerent de grup, Josep Sabater. Així, l’empresa subministrarà gasoil per als generadors fins que torni la normalitat: “No sabem fins quan serà, però l’Hospital ens tindrà al seu costat perquè els generadors no s’aturin mentre hi hagi pacients”.

Ja fa setmanes que Carburants Nuri també va impulsar una iniciativa per ajudar les famílies que aquests dies consumeixen més calefacció. Durant tot aquest mes d’abril estan aplicant descomptes a les comandes de gasoil de calefacció per “donar un cop de mà a les famílies que ja estan notant la crisi econòmica propiciada pel virus”.

Una nova instal·lació està totalment equipada i preparada per ser operativaen funció de les necessitats assistencials i epidemiològiques del Vallès Occidental

L’Hospital Temporal Vallès Salut és una instal·lació que compta amb 210 llits articulats, tots ells amb oxigen, preparats per atendre els malalts de COVID-19 amb problemes respiratoris. Disposa de dos boxs d’aturada i d’espais per a situacions que requereixin un acompanyament en final de vida, i uns mòduls amb dutxes i banys completament nous. L’equip de professionals sanitaris que hi treballarà serà, majoritàriament, de l’atenció primària de l’ICS i de Parc Taulí, tot i que també hi col·laboraran professionals dels bombers i del SEM. De manera virtual, també es podran fer consultes als especialistes del Taulí.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?