El GREC presenta el llibre ‘57 Cartells de Cerdanyola’ d’Albert Lázaro

LlibreCartellsPORTADAFotoOK

LL’edició impresa del llibre ‘57 cartells de Cerdanyola’ d’Albert Lázaro es presentarà avui dimecres (19 hores) als jardins de Ca n’Ortadó amb totes les mesures de seguretat. Aquesta publicació -que va estar disponible online durant les setmanes del confinament- recull els cartells i continguts explicatius que es van poder veure durant l’exposició que es va fer a Cal Pintxo ara fa dos anys.

Aquests cartells històrics de Cerdanyola provenen de l’arxiu personal d’Albert Lázaro, encara que la bona part d’ells, originalment, van ser preservats durant anys per l’historiador Miquel Sánchez qui finalment va fer donació de tot aquest material a Lázaro. De fet, una bona part d’aquests cartells corresponen a iniciatives a les quals, en el seu moment, algun d’ells -o tots dos, conjuntament- van participar.

Ara, les explicacions que tots dos van donar durant l’inauguració de l’exposició, complementades amb noves informacions que el GREC ha pogut aconseguir, conformen aquest petit llibre que recupera i explica tot aquest material gràfic que, gràcies a la tasca de Sánchez i Lázaro, s’ha pogut conservar per a la història.
Un llibre fet 100 % a Cerdanyola

Els membres del GREC destaquen que aquest és un llibre fet “100 % fet a Cerdanyola”. S’ha optat per imprimir-lo a la ciutat, amb un doble objectiu: com a mostra de suport a les empreses locals, “que paguen aquí els seus impostos i generen aquí llocs de treball”, però també d’evitar tant com sigui possible la generació de residus mediambientals que -degut al transport- es derivarien d’haver-lo imprès en una altra ciutat o fins i tot en algun altre país com cada cop és més habitual utilitzant alguna plataforma online.

En aquest cas, el llibre ha estat imprès a l’impremta MUR, que també ha col.laborat amb el GREC en una altra innovadora oferta relacionada amb el mateix: totes les persones que comprin el llibre podran també obtenir una reproducció en color de qualsevol dels cartells que apareixen en el volum, que podran sol.licitar a les oficines d’aquesta impremta durant els propers mesos.

Durant l’acte, el GREC també exposarà els seus objectius per als propers mesos, que evidentment estan marcats per les actuals limitacions imposades per la pandèmia derivada del COVID-19.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?