El GREC insisteix en la necessitat de la creació d’un nou arxiu històric

PXL_20221002_103808282

La sala d’actes del MAC es va quedar petita en el balanç dels quatre anys de vida del Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola (GREC). Una matinal de diumenge que es va convertir un agraïment a totes les persones i entitats que han dipositat a les seves mans diverses documentacions i materials històrics amb l’objectiu que siguin dipositats en el futur arxiu històric de la ciutat. Les xifres parlen clar: 70 donacions rebudes en quatre anys, més de 900 documents i quasi 5.000 fotografies ja disponibles a www.cerdanyolagrec.cat.

La presidenta del GREC, Encarna Albella, recordava el consens en la necessitat d’un nou arxiu històric. “L’alcalde ha manifestat la seva voluntat que sigui una realitat i ha esmentat fins i tot una possible ubicació.Un arxiu històric per la ciutat és el nostre objectiu. Ens comprometem a continuar treballant per a aconseguir-ho, per detectar més fons i per mereixedors de la vostra confiança”, explicava Albella.

L’acte va comptar amb l’actuació del cantautor local Ramon Sauló, que va recuperar la versió original de l’històric single ‘Bona Nit’, editat per la discogràfica CBS als anys 70. Aquest treball, que feia molt temps que estava descatalogat, ja es pot descarregar a la web del GREC.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?