El govern municipal incrementa un 15% els diners destinats a les beques escolars 2020-21

back-to-school-1576791_1920bis

Davant l’increment de sol·licituds de beques escolars, el govern de Cerdanyola ha ampliat a 512.739,37 euros la quantitat inicial de la convocatòria. Enguany, s’han presentat 687 sol·licituds, el que suposa un increment del 23% respecte a la campanya anterior. Davant aquest augment, el govern municipal va optar per fer una ampliació de la quantitat inicial de la convocatòria per així poder donar cobertura a totes les sol·licituds que han obtingut la puntuació necessària per ser beneficiària de beques, mantenir els mateixos mòduls que garanteixen un import de beca adaptat a cada situació econòmica i amb l’objectiu d’assegurar que tot l’alumnat disposi dels elements necessaris per poder fer un bon curs. La quantitat final destinada suposa un increment del 15% respecte de la convocatòria anterior. Pel que fa a la quantitat de beques atorgades, aquesta ha estat de 1.888 en total, un 31% que les que es van concedir el curs passat.

Aquest any, degut a la pandèmia i per tal de respectar les mesures sanitàries vigents, es va ampliar el termini per a la presentació de les sol·licituds, per poder afavorir que tota la ciutadania pogués accedir a la presentació, en cas que s’optés per la via presencial. La pandèmia va marcar també la introducció d’un element nou i és la possibilitat de fer el tràmit online, fet que des de serveis socials es valora positivament. “El govern municipal continua fent palès el seu objectiu de reforçar els recursos destinats als serveis socials municipals adreçats a la població més vulnerable per tal de poder donar una resposta com a administració més propera a la ciutadania”, es remarca en un comunicat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?