El govern local penja una estelada a l’Ajuntament en suport a l’alcaldessa de Berga

a3193da9f744508278b55342b9cabd86

Una representació del govern local, encapçalada per l’alcalde, Carles Escolà, i la primera tinent d’alcalde, Helena Solà, penjava divendres 4 de novembre una estelada a la balconada de l’Ajuntament. Ha estat la manera de manifestar la solidaritat del l’executiu local amb l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, detinguda i portada als jutjats perquè prestés declaració per negar-se a treure l’estelada de l’Ajuntament de Berga durant les últimes campanyes electorals.

Escolà i Solà, que han estat acompanyats per Elvi Vila, Contxi Haro, Elizabeth Pasamonte i Daniel Mallén, manifesten el seu “rebuig total contra la judicialització de la política que practica l’executiu central, perseguint les idees amb accions judicials” i afegeixen el seu “suport total” a l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós. 

“Mentre no governi per als 60.000 habitants de Cerdanyola que no compti amb nosaltres per fer reunions”, ha assegurat Manuel Buenaño (PP) mitjançant les xarxes socials. F. Ajuntament MC

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?