El govern estatal destinarà 17,5 milions d’euros a millorar el Sincrotró Alba

WhatsApp Image 2022-11-21 at 10.06.32
Un moment de la visita de la ministra Morant al Sincrotró Alba / F. Ajuntament de Cerdanyola

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, ha assegurat que el seu ministeri destinarà 17,5 milions d’euros del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a millorar les infraestructures actuals del Sincrotró Alba. Morant ho anunciava en declaracions als periodistes després de visitar per primera vegada el Sincrotró Alba, que forma part del mapa d’infraestructures científiques i tècniques singulars (ICTS) d’Espanya i del qual diu que ha quedat “gratament sorpresa” per les seves capacitats i potencialitats.

La ministra ha destacat que és un centre que no només fa recerca pròpia, sinó que a més és una “infraestructura al servei de tota la comunitat científica i també de les empreses, per la seva tan alta capacitat i tecnologia d’avantguarda que és difícilment replicable a la resta de territoris”. La ministra ha destacat la “importància del treball en comú de les administracions” en un acte en el qual també ha participat el conseller d’Investigació i Universitat, Joaquim Nadal i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?