El Govern anuncia ajuts directes de 20 milions d’euros al sector de l’oci nocturn

dj-4856148_1920

El Govern català destinarà 20 milions d’euros en ajuts directes al sector de l’oci nocturn, el més afectat per les noves mesures anunciades per fer front als efectes de la Covid-19. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha explicat que es tracta de la línia d’ajuts destinada al sector “més important” de les que s’han fet fins ara: “El Govern ha d’estar al costat del sector, que és el més afectat, amb fets, i per això actuarà amb celeritat”.

Torrent ha afirmat que “les mesures anunciades són una mala notícia per al sector” però ha afegit que “l’alternativa és encara pitjor”.  El conseller ha explicat que establiran “un diàleg amb els representants de l’oci nocturn per acabar de perfilar les condicions dels ajuts”. Des de l’inici de la pandèmia, el Govern ha destinat 40 milions d’euros en ajuts específics al sector de l’oci nocturn, als que s’afegeixen els 20 milions d’euros ara anunciats. En aquest sentit, Torrent ha recordat que “Catalunya és el territori de l’Estat que més ajuts directes ha donat als sectors afectats per les restriccions”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?