El FotoCerdanyola continua creixent

9e02b4257c05e19434bd28a1f3ded3e5

El FotoCerdanyola que organitza la secció local d’ERC enguany ha augmentat el número de participants i s’ha rendit al blanc i negre en les seves tres categories. ‘La tardor ja està a Cerdanyola’ de Nico Teide guanyava a FotoRacons (premia una imatge atractiva i/o inèdita de Cerdanyola), ‘Va sent hora’ també de Nico Teide s’imposava a FotoMillorem (imatge d’algun punt de la ciutat a millorar) i ‘Esperant clients’ d’Àngels era la foto més votada a FotoComerç (per ajudar a promocionar el sector).

En aquesta edició el jurat del concurs ha estat format per un membre de l’executiva local, un membre de l’associació Afocer i un representant d’IgersCerdanyola. Ells van decidir les quatre imatges finalistes de cada categoria i després el guanyador es va triar per votació popular. “Hem superat la cinquantena de fotografies rebudes i van florint altres punts de la ciutat més enllà de la foto-denúncia”, remarcava un dels membres de l’executiva local d’ERC, Francesc Muñoz. Un sopar per a dues persones al restaurant Capicua, un berenar a la cafeteria Meryland i un val de compra a Llibreria l’Aranya són els premis que els guanyadors de cada categoria s’han emportat. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?