El FIT tanca la dotzena edició amb un balanç positiu

fitcami

Els colors del FIT van omplir Cerdanyola durant el cap de setmana i van satisfer organitzadors, públic i companyies participants. “El balanç és positiu, tot i que enguany vam haver de reduir el número d’actuacions i buscar noves ubicacions. Hem venut 1.000 entrades i quasi unes 700 persones han passat pels espectacles de carrer i tallers”, valora la presidenta de Bambalina, Elvi Vila.

RECUPERAR EL MAC

“L’únic punt negatiu va ser la tempesta de dissabte, que va afectar un espectacle, però que vam poder recuperar al dia següent”, explica Vila, que agraeix especialment la tasca de les voluntàries que s’han passat tot el cap de setmana treballant i fent que “tot funcionés bé”.

Des de Bambalina esperen poder tornar a la normalitat aviat per recuperar el MAC com a espai per a programar. “però si no és així, continuarem buscant alternatives com aquest any hem fet amb el pavelló de Can Xarau”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?