El Festival ‘Jokers Day’ torna avui dissabte

IMG_0872

Després del parèntesi obligat del passat any, aquest es farà la cinquena edició del Festival que, cada estiu, organitza a Cerdanyola el Club Motorista Jokers MC BCN – Nordeste. Aquesta convocatòria, ja totalment consolidada, converteix cada 12dotze mesos el carrer que hi ha al davant del local social d’aquesta entitat en tota una festa per als amants de les motos. El Carrer Bòbila s’omple, així, de motos, motoristes, paradetes relacionades amb aquesta activitats i actuacions musicals. Es tracta d’una convocatòria gratuïta, oberta a tothom i on no falten les activitats infantils.

Aquest any, però, el Jokers Day presenta una novetat molt important: es demanarà a tots els assistents que donin 5 quilos d’aliments que es puguin conservar o, si ho prefereixen, 5 euros que es destinaran íntegrament a comprar aliments. Tot el que es reculli serà lliurat a l’Ajuntament perquè ho distribueixi entre diferents entitats solidàries de la ciutat. El Jokers Day es farà, com sempre, al Carrer Bòbila, 15. El Festival començarà a les 17 hores i els grups que aquest any actuaran seran la banda local Jimmy Suicide  (a les 18’00 h.), els Smoking Stones (versions dels Rolling Stones, a les 20 h.), Willy & The Poorboys (versions dels Creedence Clearwater Revival, a les 22 h.) i Rock The Night (versions dels 70, 80 i 90) a les 24 h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?