El femení d’OK Lliga, amb equip per fer un pas endavant

23da450944f0818162562a06dc761501

Plantilla tancada i vista posada en millorar els resultats de la passada temporada. Els objectius del primer equip femení passen per assegurar la permanència en la primera volta de l’Ok Lliga i aconseguir una bona dinàmica que els permeti accedir a disputar la Copa de la Reina.

“La plantilla és més competitiva i està més compensada que l’any anterior”, assegura l’entrenador Carles Marín. La incorporació que està cridada a marcar la diferència és la de Gemma Solé. La jugadora de divuit anys ha estat la màxima golejadora del CP Manlleu amb divuit gols i ja havia jugat en temporades anteriors a les files del Cerdanyola. Sobre el que pot aportar el seu joc, el tècnic verd-i-blanc destaca la seva qualitat: “És un perfil que no teníem però que tampoc té cap altre equip perquè és una jugadora molt exclusiva i amb un canvi de ritme similar al d’un noi”. A més, l’equip d’Ok Lliga augmenta la competència a la porteria amb el fitxatge de la dues vegades subcampiona del món amb França, Flora Michoud-Godard. La portera francesa debutarà en la lliga espanyola i compartirà posició amb Mariona Surós. Per últim, el Cerdanyola tanca la plantilla amb un reforç de present i futur amb la jugadora de quinze anys Joana Xicota, que arriba del CH Mataró. En el capítol de baixes, a l’adéu inesperat de la recentment presentada Noelia de la Peña, se sumen la marxa d’Alba Ambrós al CP Vilanova i les ja conegudes de Mireia Cabistany i Sílvia Montoro. – Mónica García

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?