El FEM Monòlegs arriba a la desena edició dissabte

WhatsApp Image 2023-02-08 at 11.19.49

El FEM Monòlegs bufarà les espelmes del desè aniversari aquest dissabte (19 hores) al Teatre Ateneu. Els monologuistes Alberto Castro, David Sas, Toni García i Elias Torres, els pallassos de Caulababa, la presentació de l’actriu Maite Fortuna, la participació musical de la BeerBoxBand seran els protagonistes. A més, es comptarà amb una convidada especial. “Només puc dir que és una monologuista que surt a programes de TV3”, desvetlla Xavi Cases, un dels dos directors de l’espectacle conjuntament amb Carlos Soler.

En aquesta ocasió, els monologuistes repeteixen d’anys anteriors per homenatjar les 10 edicions de FEM Monòlegs. “Recomano a tothom que arribi una mica abans de les 19h al Teatre Ateneu. I fins aquí puc llegir”, assegura Cases. Ell es mostra satisfet de l’èxit de la proposta: “Cada cop surt millor i any rere any l’anem perfeccionant”.

Com aconseguir les entrades?

Les entrades es van posar a la venda el passat dissabte a un preu de 10 euros i es poden aconseguir a Anskar Tatoo Pearcing (Lluís Companys, 10) i a l’Ateneu el mateix dia de l’espectacle. La recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. L’EM afecta 1,2 milions de persones a Europa i 2,8 milions a tot el món. Segons dades de la Sociedad Española de Neurologia (SEN), a Espanya hi ha entre 4 i 8 persones amb EM per cada 10.000 habitants, cosa que significa que hi ha unes 55.000 persones que conviuen amb la malaltia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?