El Fantosfreak se celebrarà del 31 d’agost al 4 de setembre

b414e2ba4719c9b4ceec2e3c09e2491b

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès ha anunciat l’ajornament de la seva habitual cita d’estiu per la incertesa creada per la crisi sanitària dels últims mesos. Després d’un temps en el que el treball artístic del festival s’ha vist afectat pels mesos de confinament, s’ha pres la decisió d’ajornar dates i la previsió és que el festival Fantosfreak es celebri del dilluns 31 d’agost al divendres 4 de setembre.

L’esdeveniment mantindrà el seu emplaçament habitual a la Plaça del Turonet de Cerdanyola del Vallès fent una reubicació de les infraestructures per poder comptar amb el màxim espai i així poder complir amb totes les mesures de seguretat necessàries. Serà una “edició diferent i estranya per tothom”, però des del Fantosfreak s’espera mantenir l’esperit del festival en aquesta nova normalitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?