El Duatló de Cerdanyola torna amb èxit tres anys després

duatlosortida

Després de tres llargs anys d’espera es va celebrar la novena edició del Duatló de Cerdanyola. La competició va reunir més de 500 atletes dividits en dues seccions, 300 en la categoria del campionat de nacional de clubs i 200 en la prova open. Des de l’organització es mostren contents amb la participació, ja que encara que el nombre de participants ha baixat respecte a l’edició anterior, el descens no ha sigut tan notable com en altres proves del certamen. Pel que fa als resultats, la victòria en la categoria masculina va ser per Félix Acero Oreiro amb un temps total de 55 minuts i 34 segons, mentre que a la classificació femenina el triomf se’l va endur Merche Comino Casado amb una marca d’1 hora 11 minuts i 52 segons.

La prova va tenir dues incidències en el tram de bicicleta. Els dos atletes van ser traslladats a un centre mèdic i des de l’organització confirmen que estan bé i no són lesions de gravetat. L’entrega de premis es va decidir fer sense música per respecte als atletes lesionats i per protestar contra la manca d’esportivitat d’alguns participants que no van ajudar als atletes perjudicats. L’alcalde Carlos Cordón va entregar els premis als guanyadors i en declaracions posteriors a la cerimònia va destacar la importància de tenir un duatló amb tanta participació. – Marc Ramos

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?