El Duatló de Cerdanyola arriba a la desena edició

WhatsApp Image 2023-04-01 at 08.50.29

El Duatló de Carretera de Cerdanyola bufarà les espelmes del desè aniversari aquest dissabte. La cita, que tornarà a ser Campionat de Catalunya de Clubs, no presenta grans canvis respecte l’última edició i el recorregut -5 km cursa a peu, 20 km ciclisme, 2 km cursa a peu- torna a tenir la sortida i l’arribada al Parc Tecnològic del Vallès. La gran novetat és que enguany la competició recupera la prova jove iniciada abans de la pandèmia. A les 14.30 hores tindrà lloc la sortida de la prova jove, a les 17 hores serà el torn del Campionat de Catalunya de Clubs i sis minuts després sortirà la prova open.

En l’última edició,  la competició va reunir més de 500 atletes dividits en dues seccions, 300 en la categoria del campionat de nacional de clubs i 200 en la prova open. La victòria en la categoria masculina va ser per Félix Acero Oreiro amb un temps total de 55 minuts i 34 segons, mentre que a la classificació femenina el triomf se’l va endur Merche Comino Casado amb una marca d’1 hora 11 minuts i 52 segons.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?