El Duatló de Carretera, protagonista de l’agenda esportiva

duatlo

Ja està tot llest per a la novena edició del Duatló de Carretera de Cerdanyola. La cita, que tornarà a ser Campionat de Catalunya de Clubs, no presenta grans canvis respecte l’última edició i el recorregut -5 km Cursa a peu, 20 km ciclisme, 2 km cursa a Peu- torna a tenir la sortida i l’arribada al Parc Tecnològic del Vallès. Avui dissabte a les 15.30 hores tindrà lloc la sortida del Campionat de Catalunya de Clubs i cinc minuts després sortirà la prova open. A les 17.15h tindrà lloc el lliurament de premis.

Última edició

La vuitena edició del Duatló de Carretera de Cerdanyola, celebrada al 2019, va cloure amb un èxit participatiu -gairebé 700 duatletes entre les proves de Campionat Nacional de Catalunya de Clubs, prova Open i Jove- i organitzatiu per part del Cerdanyola Atletisme i Triatló. En la prova reina, Erik Merino (Club Triatló Granollers) va ser el primer en arribar a la meta amb un temps de 51’56’’ i Carla Dominguez (Fasttriatlon-CN Montjuïc) era la primera dona amb una marca de 56’01’’. David Serra (55’42’’) era el primer membre del club amfitrió en creuar la meta. El Fasttriatlon-C.N Montjuïc s’imposava en la classificació per equips masculina i femenina. En la modalitat open la guanyadora en categoria femenina va ser Laura Gómez (CMG Ferrer Hotels) amb un temps de 57’42’’ i en masculí el més ràpid va ser Joan Gomila (G.E. Esportiu Gironí Geieg) amb 56’51’.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?