El Dijous Feminista reprèn virtualment la seva programació avui

dijousfeministaquadrat

Tornen els Dijous Feministes. La Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+, segueix treballant per oferir un programa feminista trimestral amb la consigna de sensibilitzar vers la justícia i la diversitat de gènere. Al quart trimestre de l’any, les activitats proposades són tres. La primera d’elles serà virtual i a l’octubre i novembre seran presencials sempre que ho permeti la situació sanitària. Al mes de setembre, el Dijous Feminista se centrarà en un joc en línia per aprofundir sobre la iconografia LGTBIQ+. Mitjançant diverses preguntes, es podrà aprendre el significat de simbologies vinculades a les diversitats sexuals i de gènere. El joc estarà disponible a les xarxes socials de l’Ajuntament Facebook i Instagram el dia 24 de setembre a partir de les 12h.

Al mes d’octubre l’activitat programada és un taller presencial de Mindfulness amb perspectiva de gènere. El taller estarà conduït per la Cynthia Rubio, psicòloga especialista en dones, gènere i diversitat. Experta en programes de reducció de l’estrès i l’ansietat amb Mindfulness. Segons Rubio: “les presses, les preocupacions i les càrregues del nostre dia a dia ens allunyen de la capacitat innata que tenim de gaudir. A través del taller aprendrem, amb les tècniques de Mindfulness, a gestionar l’estrès i l’ansietat. Viure amb atenció plena, ens obre la porta del moment present”. El Dijous Feminista d’octubre serà el dia 29 de 19h a 20:30h.

Al novembre es durà a terme una xerrada-taller sobre Ciberviolències, per reflexionar sobre les violències masclistes mitjançant les xarxes socials. L’activitat estarà conduïda per l’entitat Cerdanyolenca El Safareig, Grup de Dones de Cerdanyola i serà el dijous 26 de novembre de 18h a 19:30h.

Totes les activitats són gratuïtes i poden tenir modificacions en funció de l’estat de la COVID-19. Per a les activitats d’octubre i novembre cal inscripció prèvia.

Per a més informació i inscripcions: 607280750 / dones@cerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?