El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es commemorarà amb un acte central accessible a tothom.

6111134b69b9dcb9c953bb227317f7fc

Una cercavila, activitats per als infants i joves, la lectura del manifest i un vermut musical serviran per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat / Diversitat Funcional a la ciutat. El diumenge 3 de desembre, coincidint amb la commemoració internacional d’aquest dia, es durà a terme una cercavila (11h) amb les batukades de ‘Catalonia’ i ‘los Deskartaos’ i amb la participació de les entitats de la Taula de Treball de l’Àmbit. La cercavila acabarà a la plaça de l’Abat Oliba a on es faran la resta d’activitats. A les 11.30h, els infants i joves que ho desitgin podran jugar al joc de l’OCA inclusiva, també hi hauran tàndems i cadires per fer un recorregut. A les 12h, Zinnia Rodríguez (Institut Banús) farà la lectura del manifest, enguany centrat en el dret a l’habitatge. El matí arribarà a la seva fi amb un vermut musical amb les actuacions del grup de Salsa Catalonia, el grup de Ball Flip Ball i un grup musical.

Més enllà de l’acte central de diumenge, aquesta setmana també hi ha programats diferents actes. El 30 de novembre, Xiscnèfils projectarà la pel·lícula ‘Maudie. El color de la vida’ al Teatre Ateneu (21.30h). El dissabte 2 de desembre, el Festival Screen oferirà una sessió especial de curts relacionats amb la disCapacitat i algunes malalties al Museu d’Art de Cerdanyola (18h). El mateix dissabte està previst que Maite Villalón, de l’Associació Ceps Salut ofereixi la xerrada ‘L’autoderterminació en les persones amb disCapacitat’ a la sala 6 de l’Ateneu (17h). Enguany, el dibuix del cartell del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat / Diversitat Funcional és obra de Laura Parra, alumna de l’Escola Ramon Fuster.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?